DelaPanna cotta är en typisk italiensk dessert som är gjord av socker, gelatinblad och vispgrädde. Supersmarrig dessert. Tillagning av panna cotta – italiensk dessert Ta from kastrull. Häll grädde i och sätt på kokning. Lägg gelatinblad i kallvatten. Skrapa ur fröna ur vaniljstången och tillsätt med socker, blanda tills sockret löser sig. Förbered formar på […]
Panna Cotta – Italiensk Dessert
september 9, 2010 - Author: Jontz
Categories: Efterrätter
0 Comments
Relaterat
Matkasse
Senaste recepten
Senast kommenterade
Taggar
baci
bacio
bacon
bakelse
biscotti
biscottis
bruschetta
bröd italien
dessert
efterrätt
florens
genomstekt
grädde
italiensk
italienska restaurang i stockholm
italiensk biscotti
italiensk efterrätt
italiensk gräddkyss
italiensk pasta
italiensk restaurant
italiensk skorpa
italienskt
italienskt bröd
lök
mandel
mandelskorpor
mat
oliver
olivolja
olivsås
pasta
pasta carbonara
pasta italiano
pasta räkor
recept
restaurang
riven ost
röra
röra med oliver
stockholm
tapenade
tapenade olivröra
tiramisu
vitlök
ägg
Vill du skicka in ett italienskt recept och bidra till våran receptsamling med mat och dryck så är du välkommen att göra det. Du kan även kontakta oss i andra ärenden.