Dela Antipasti betyder ”före pastan”, ”före måltiden” på italienska och är det som vi kallar förrätt i Sverige. Här är en variant på italiensk förrätt så kallad antipasti med lufttorkad skinka och melon. Serveras med något bröd, vitlöksbröd och focacciabröd är gott till. Italiensk förrätt (antipasti) med lufttorkad skinka Bred ut lufttorkade skinkskivorna på en […]
Italiensk förrätt (antipasti)
augusti 28, 2010 - Author: Jontz
Categories: Kött, Smårätter
2 Comments
Relaterat
Matkasse
Senaste recepten
Senast kommenterade
Taggar
ansjovis
antipasti
antipasto
bakverk
bröd
citronsaft
florens
focacciabröd
friterade köttbullar
fusilli
före måltiden
före pastan
förrätt
grönsås
halvknaprigt
italien
italienska
italiensk förrätt
italiensk grönsås
italienskt
italienskt bröd
knaprigt
köttbullar
lufttorkad skinka
mat
mortadella
mozzarellaost
olivolja
parmesanaost
pasta
pastarätt
pizza
pizzamix
pizzarecept
polpette fritte
recept
restaurang
riktig italiensk pizza
riktig pizzadeg
salsa verde
trattoria vecchia bettola
vattenmelon
vodka
vodkasås
örsbärstomater
Vill du skicka in ett italienskt recept och bidra till våran receptsamling med mat och dryck så är du välkommen att göra det. Du kan även kontakta oss i andra ärenden.