DelaEn god paj som äts mycket till påsk i Italien. Smakar bra varm som kall. Tillagning av italiensk påskpaj Gräddas i cirka 30 minuter på 225C. Söndersmula smöret i mjölet och späd med vatten. Arbeta sedan degen tills den är smidig och låt stå kallt i cirka 1 timme. Forma skinkan i tärningar och lös […]
Relaterat
Matkasse
Senaste recepten
Senast kommenterade
Taggar
ansjovis
antipasti
antipasto
bakverk
bröd
citronsaft
florens
focacciabröd
friterade köttbullar
fusilli
före måltiden
före pastan
förrätt
grönsås
halvknaprigt
italien
italienska
italiensk förrätt
italiensk grönsås
italienskt
italienskt bröd
knaprigt
köttbullar
lufttorkad skinka
mat
mortadella
mozzarellaost
olivolja
parmesanaost
pasta
pastarätt
pizza
pizzamix
pizzarecept
polpette fritte
recept
restaurang
riktig italiensk pizza
riktig pizzadeg
salsa verde
trattoria vecchia bettola
vattenmelon
vodka
vodkasås
örsbärstomater
Vill du skicka in ett italienskt recept och bidra till våran receptsamling med mat och dryck så är du välkommen att göra det. Du kan även kontakta oss i andra ärenden.