DelaPere cotta, på svenska päron kokta i rödvin, är en suverän italienskt efterrätt som ska serveras med glass till. Tillagning av Pere cotte Skala, sedan dela päronen på mitten och skär bort alla kärnor. Koka upp vin med pepparkorn i en traktörpanna. Lägg i päronen och låt koka i cirka 20 till 30 minuter på […]
Pere cotte – Päron kokta i rödvin
december 30, 2010 - Author: Jontz
Categories: Efterrätter
43 Comments
Relaterat
Matkasse
Senaste recepten
Senast kommenterade
Taggar
baci
bacio
bacon
bakelse
biscotti
biscottis
bruschetta
bröd italien
dessert
efterrätt
florens
genomstekt
grädde
italiensk
italienska restaurang i stockholm
italiensk biscotti
italiensk efterrätt
italiensk gräddkyss
italiensk pasta
italiensk restaurant
italiensk skorpa
italienskt
italienskt bröd
lök
mandel
mandelskorpor
mat
oliver
olivolja
olivsås
pasta
pasta carbonara
pasta italiano
pasta räkor
recept
restaurang
riven ost
röra
röra med oliver
stockholm
tapenade
tapenade olivröra
tiramisu
vitlök
ägg
Vill du skicka in ett italienskt recept och bidra till våran receptsamling med mat och dryck så är du välkommen att göra det. Du kan även kontakta oss i andra ärenden.