DelaPere cotta, på svenska päron kokta i rödvin, är en suverän italienskt efterrätt som ska serveras med glass till. Tillagning av Pere cotte Skala, sedan dela päronen på mitten och skär bort alla kärnor. Koka upp vin med pepparkorn i en traktörpanna. Lägg i päronen och låt koka i cirka 20 till 30 minuter på […]
Italienskt - päron
Relaterat
Matkasse
Senaste recepten
Senast kommenterade
Taggar
ansjovis
antipasti
antipasto
bakverk
bröd
citronsaft
florens
focacciabröd
friterade köttbullar
fusilli
före måltiden
före pastan
förrätt
grönsås
halvknaprigt
italien
italienska
italiensk förrätt
italiensk grönsås
italienskt
italienskt bröd
knaprigt
köttbullar
lufttorkad skinka
mat
mortadella
mozzarellaost
olivolja
parmesanaost
pasta
pastarätt
pizza
pizzamix
pizzarecept
polpette fritte
recept
restaurang
riktig italiensk pizza
riktig pizzadeg
salsa verde
trattoria vecchia bettola
vattenmelon
vodka
vodkasås
örsbärstomater
Vill du skicka in ett italienskt recept och bidra till våran receptsamling med mat och dryck så är du välkommen att göra det. Du kan även kontakta oss i andra ärenden.